NAUJIENOS

Kai norisi namie gamintų žuvies pirštelių


Miestas:
Jei užsimanėte žuvies pirštelių, juo galite namie labai greitai ir paprastai pasigaminti. Tam tinka bet kokia jūsų mėgstama žuvies filė, tik labai svarbu, kad joje nebūtų ašakų. Filė supjaustau vienodo dydžio juostelėmis, pamarinuoju su druską, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. Gabalėlius pamirkau kiaušinio plakinyje, apvolioju džiūvėsėliuose ir kepu keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol juostelės gražiai apskrus ir iškeps.
 
Padažui naudoju125 g natūralaus jogurto, į kurį įdedu pusę valgomojo šaukšto majonezo ir tiek pat garstyčių, žiupsnelį druskos, krapų ir viską išmaišau.

Skanaus.

Gintarė Ulman

Mamos želė

Mamos želė

Šeimininkės puikiai žino želatinos stebuklingą galią virtuvėje. Ji sustingdo šaltieną, be jos neapseina saldumynų gamintojai. Kaip greitai paruošti labai skanų ir gražų desertą iš savo uogienės? 8 a. š....

Mano čeburekai

Mano čeburekai

Čeburekas – miltinis pusmėnulio formos paplotis, įdarytas smulkinta mėsa su svogūnais ir keptas riebaluose. Tai yra nacionalinis totorių virtuvės patiekalas, atkeliavęs iš Krymo pusiasalio. Išvertus iš turkų kalbos...

Azu troškinys

Azu troškinys

Azu troškinys gali būti gaminamas iš įvairios mėsos: jautienos, avienos, kiaulienos, vištienos be kaulų. 500 g mėsos supjaustyti (šiuo atveju jautienos)  2–4 cm kubeliais, pakepinti keptuvėje, įkaitintame...


Reklama