NAUJIENOS

Užkandėlė su krevetėmis


Miestas:
200 g šaldytų virtų krevečių, atšildyti, iškepti su šiek tiek sviesto ir išspausta česnako skiltele. Jei mėgstate daugiau skonio, galima pabarstyti prieskonių mišiniu (po mažytį žiupsnį ciberžolės kumino, imbiero, pipirų, kalendros ir citrinos sulčių). Prieš kepant krevetes apvolioti prieskonių mišiniu. 
 
Iškeptas krevetes, atvėsinti, kol paruošite kitas dalis. 
1 avokadą sutrinti šakute iki tyrelės, įspausti šlakelį citrinos sulčių ir įberti pagal skonį druskos. Viską sumaišyti. 1 agurką nulupti, supjaustyti griežinėliais. 



Formuoti užkandėles tokia eiga: ant agurko griežinėlio užtepti avokado tyrelės, ant viršaus uždėti iškeptą krevetę.
Galima papuošti ridikėlių daigais.

 

 Skanaus! 
 
Gintarė Ulman
 

Šaltanosiai

Šaltanosiai

Laiko patikrintas receptas, nepaliekantis abejingų.    250–300 ml mėlynių užpilti 1–2 valgomaisiais  šaukštais cukraus. Ne mėlynių sezono metu įdarą galima gaminti iš slyvų, bruknių ar stambiai...


Reklama