NAUJIENOS

Ne pica, o tikras pyragas


Miestas:
Esu virtuvės ,,bandytoja“. Knietėjo iškepti picą su varške. Tai labai paprasta, greita ir skanu.

Nešaldytus picos papločius sutepu sviestu. Ruošiu užtepimą: 400 g pusriebės varškės (iš ,,bloko“), 3 kiaušiniai, 4 v. š. grietinės, 4 v. š. aliejaus, 4 v. š. cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 1 a. š. kepimo miltelių. Elektriniu trintuvu viską gerai išmaišau iki purumo.



Varškės masę dedu ant papločio. Papuošiu braškėmis (ar kitokiomis uogomis), dar apibarstau cukrumi ir – į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę. Kepu 25 min.


Ne pica, o tikras pyragas. Gardus karštas ir atvėsęs. Skanumėlis neišpasakytas!

Vija Jakub
 

Pyragas Motinos dienai

Pyragas Motinos dienai

Kai rausvu rūbu pasipuošia sakuros, prisimename savo mamas – tas, kurios yra šalia, ir jau išėjusias žvaigždžių takais... Motinos dienai kepu patį skaniausią pyragą, kuriuo pavaišinsiu savo vaikus ir anūkes,...


Reklama