NAUJIENOS

Jūrinio ešerio salotos


Miestas:
Karšto rūkymo jūrinį ešerį išdorojame nuo kaulų, rankomis sutrupiname mėsą. Susmulkiname puse (priklauso nuo žuvies dydžio ir skonio) raudonojo svogūno, įdedame skardinę konservuotų raudonųjų pupelių (gryna masė pupelių 220 g) ir geras šaukštas majonezo. Viską sumaišome ir skanaujame!



Skanaus!

Gintarė Ulman

Mamos želė

Mamos želė

Šeimininkės puikiai žino želatinos stebuklingą galią virtuvėje. Ji sustingdo šaltieną, be jos neapseina saldumynų gamintojai. Kaip greitai paruošti labai skanų ir gražų desertą iš savo uogienės? 8 a. š....

Mano čeburekai

Mano čeburekai

Čeburekas – miltinis pusmėnulio formos paplotis, įdarytas smulkinta mėsa su svogūnais ir keptas riebaluose. Tai yra nacionalinis totorių virtuvės patiekalas, atkeliavęs iš Krymo pusiasalio. Išvertus iš turkų kalbos...

Azu troškinys

Azu troškinys

Azu troškinys gali būti gaminamas iš įvairios mėsos: jautienos, avienos, kiaulienos, vištienos be kaulų. 500 g mėsos supjaustyti (šiuo atveju jautienos)  2–4 cm kubeliais, pakepinti keptuvėje, įkaitintame...


Reklama