Kad jaustumėmės sotūs gerą pusdienį, pusryčiams gaminame didelį sumuštinį.
Paskrudiname dvi sumuštinių duonos riekeles ir sutepame humusu su čilės pipirais (avinžirnių užtepėle). Sluoksniuojame tokia eiga: karštai rūkytos kiaulienos filė, salotos lapas, švelnaus kreminio skonio (Auksinis ,,Golden“) sūris, šviežių agurkų riekelės.

Užklojame vytinos dešros (Novidul Chorizo Gran) skridinėliais, vėl – kiaulienos filė lapeliais . Užvožiame sutepta (aptepėlė apatinėje pusėje) duonos riekele.
Iškepame ,,ant sviesto“ 2 kiaušinius (dviems sumuštiniams). Kad neapskrustų baltymo krašteliai, įpilame šlakelį vandens. Nesukepiname, tryniai turi būti skysti. Užberiame druskos ir pipirų.

Karštus kiaušinius dedame ant ,,suvožtinio“. Pabarstome kvapniojo baziliko lapeliais.
Subtilaus skonio sumuštinis – sotūs pusryčiai. Tai tik viena ,,suvožtinių“ variacija. Bandykite ir skanaukite!
Vija Jakub