NAUJIENOS
Plovas kitaip

Plovas kitaip

Žinia, kiekviena šeimininkė puodus maišo savaip. Jei dar pasidalina savo patirtimi, atsiranda naujas receptas.
Skanus, maistingas ir sotus yra plovas – patiekalas, nežinia kada atkeliavęs iš rytų šalių. Europietiškoje virtuvėje ...

Kam pietūs be mėsos – ne maistas

Kam pietūs be mėsos – ne maistas

Žmogaus organizmui būtini ne tik augalinės, bet ir gyvulinės kilmės baltymai. Mėsoje jų yra apie 20 proc.. Šiuos baltymus mūsų organizmas pasisavina kur kas greičiau nei augalinius. Trūkstant baltymų sumažėja imunitetas ligoms, sutrinka organizmo kraujo sudėties ir ...

Daržovių užkandėlė su pievagrybiais ir žaliąja cukinija

Daržovių užkandėlė su pievagrybiais ir žaliąja cukinija

Niekada nenusivilsite, gamindami daržovių troškinius. Jei turime morką, svogūną, žaliąją cukiniją ir pievagrybių – puiku. Kaipmat sukursime nuostabią užkandėlę.

Reklama